Over mij

Op deze website wil ik mijzelf graag bij u introduceren.

Ik studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens mijn studie was ik reeds werkzaam op een accountantskantoor, en na de afronding van mijn studie ben ik in 1997 toegetreden tot de maatschap Mrs. Jansen & Huberts Belastingadviseurs te Tilburg. Naast mijn werkzaamheden als belastingadviseur verzorgde ik tevens cursussen belastingrecht bij diverse onderwijsinstellingen, zoals o.a. de SPD-opleiding bij Fontys Bedrijfshogeschool en ABC-opleidingen en de cursus loonadministratie bij ROC Eindhoven. Per 1 juli 2014 ben ik uit de maatschap Jansen & Huberts Belastingadviseurs getreden, en ben ik in Sprang-Capelle een eigen kantoor begonnen onder de naam “Mr. M.M. Huberts Belastingadviezen”.

Ik ben ervan overtuigd dat ik op een verfrissende, onconventionele wijze met ondernemers en hun adviseurs kan omgaan, waarbij service op de eerste plaats komt. Mijn jarenlange praktijkervaring heeft geleerd dat grote organisaties dikwijls tekort schieten als het gaat om dienstverlening aan kleinere administratie- en accountantskantoren, advocaten e.d. Het grote kantoor is het directe contact met de cliƫnt en zijn dagelijkse adviseur vaak kwijt; van enige betrokkenheid is zelden sprake. Een als gevolg hiervan sterk wisselend personeelsbestand kan dit nog versterken.

Ik bied een breed assortiment van diensten aan, waaronder in ieder geval de advisering op het fiscaal terrein in de volle breedte.